OVER ONS SCHADEBEDRIJF GARAGEBEDRIJF AUTOBANDEN APK CONTACT
     
garagebedrijfAutobanden

Het hebben van goede autobanden is niet alleen wettelijk verplicht, maar is voornamelijk belangrijk voor de eigen veiligheid en die van anderen. Ottermaanse levert nieuwe als ook gebruikte autobanden tegen de scherpste prijzen.

U kunt bij ons terecht voor de meeste A merken, welke wij direct betrekken van de Producent. Ook hier merkt u het verschil weer in uw portemonnee.

Bel en vraag naar onze aanbiedingen.

Winterbanden

Door de zachte samenstelling van het rubber zijn deze banden beter geschikt voor lage temperaturen.Hierdoor heeft u meer grip met de weg en rijdt u comfortabel en veiliger als er sneuuw of ijs ligt.

In sommige landen zoals Duitsland zijn winterbanden bij winterse onstandigheden verplicht, ook als u een dagje gaat winkelen! Wij raden winterbanden tussen 1 Nov en 15 April dan ook aan .

 

 

autobanden-almere

 

Winterbanden verhuur

Mocht u zelf niet zo veel rijden in Nederland, en toch een paar dagen voor zaken naar Duitsland gaan, of bijvoorbeeld op wintersport naar Oostenrijk. Kortom landen waar winterbanden wel verplicht zijn. Dan is het vaak een te grote investering om nieuwe winterbanden aan te schaffen.

Een welkome uitkomst is dat u ze kunt huren vanaf 10 dagen, met velg en al. Hoe makkelijk is het. Bel of mail voor meer informatie, klik hier!

 

 

 

 

 

 

2006 (c) Copyright Ottermaanse. Powered by Dra-Webdesign